Sivas İzolasyon

Sivas İzolasyon

İzolasyon ısı kaybını azaltarak yakıt maliyetini düşürmek amaçlı olarak uygulanmaktadır. İzolasyon ceketi olarak bilinen izolasyonda kullanılan malzeme verimin düşmesini önlemektedir. İzolasyon sistemleri ısı kaybını önlemek amacıyla kullanılmaktadır. İzole edilmemiş vanalarda ısı kaybı fazladır bu sebeple vanaların izole edilmesi gerekir. İzole edilmediği süreçte hayati sorunların ortaya çıkması kuvvetle muhtemeldir. Binaları ve içerisinde bulunan varlıkları ses, su, nem, sıcak ve soğuğa karşı korumak için alınan bütün önlemlere yalıtım izolasyonu çatısı altında toplamak mümkün. Yapıların iç ve dış olarak bazı etkilerden korunabilmesi ancak yalıtımla sayesinde olabilmekte. www.isomass.com.tr Web sitemizi ziyaret ederek sizlere uygun olan izolasyon tercihini yapabilir ve iletişim numaramızla bizlerle iletişim kurarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İzolasyon Nasıl Yapılmaktadır?

Isı izolasyonu, soğuk havalarda binalardaki ısı kaybını azaltmak veya sıcak havalarda da ısı fazlasını önlemek amacıyla yapılmaktadır. En önemli ısı kayıpları genellikle kolon ve kirişlerden kaynaklanmaktadır. Buralarda ve iç duvarlarda yapabileceğiniz izolasyon sayesinde ısı kaybı daha az olmakla birlikte, enerji ve maliyet tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Soğuk iklimlerde, her biri kendine has teknik özelliklere ve finansal maliyet ve faydalara sahip ısı kaybına karşı çeşitli izolasyon şekilleri de mevcuttur. İzolasyon önlemleri genellikle en uygun maliyetli izolasyon önlemlerinden biridir.

İzolasyon çeşitleri

Yalıtım amacıyla binaların ve çatıların zemin katlarında çeşitli izolasyon türleri bulunmaktadır. İzolasyon çeşitleri aşağıdaki gibidir;

  • Ses yalıtımı
  • Isı yalıtımı su yalıtımı
  • Yangın yalıtımı
  • Tesisat yalıtımı

İzolasyonun Yararları Nelerdir?

Binada ısı yalıtımı ile birlikte yaz ve kış aylarında izolasyon gibi tedbirler sayesinde enerji, maliyet ve ısı tasarrufu elde edersiniz. Bununla birlikte ısı yalıtımının bir yan avantajlarından biri olan ses yalıtımı sayesinde de sizi rahatsız eden seslerden kurtulursunuz.

  • Binanın ömrünü uzatır ve daha güzel bir görünüm elde etmesini sağlar.
  • Kış aylarında yağmur sularının binaya girişleri engellenir.
  • Uzun bir süre binaya bakım yapma ihtiyacı duymanıza gerek kalmaz.

Sizler de web sitemizi www.isomass.com.tr girerek iletişim numaramızdan bizleri arayarak daha detaylı bilgi alıp istediğiniz yalıtım çeşidini yaptırabilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al