Sanayi Tank İzolasyonu

Sanayi Tank İzolasyonu

Endüstriyel alanlarda, sanayi bölgesinde sıcak ve soğuk dengesini sağlayacak, iç ortamdaki ısıyı koruyacak gelişmiş bir yalıtım sistemi gerekiyor. Böyle alanlarda aynı zamanda yiyecek – içecek, akaryakıt, gaz gibi malzemeleri de izole etme ihtiyacı hissediliyor. Sanayi tank izolasyonu, sıcak ve soğuk dönemlerde malzemelerin ideal ısı derecesinde depolanmasını sağlıyor. İsomass, endüstriyel izolasyon gereksinimlerini profesyonelce karşılıyor, ısı yalıtımını en güvenli şekilde çalışma alanlarına entegre ediyor.

Sanayi bölgesi gibi iş yükünün yüksek olduğu alanlarda temel malzeme depolanması her zaman sorun yaratıyordu. Tank izolasyonu, bu sorunun çözümlerinden biri olarak modern çağın en çok kullanılan izolasyon sistemlerinden sayılıyor. Tankların içeride ya da dışarıda, açık alanda bulunması fark etmiyor. Korunaklı yapısı, yüksek güvenlikli tasarımıyla sanayi tank izolasyonu her yerde kullanılabiliyor. Tankın içine yerleştirilen gıda ya da farklı malzemeler, dışarıdaki soğuktan da sıcaktan da etkilenmeden muhafaza edilebiliyor.

Tank içerisindeki sağlıklı hava, malzemelerin uzun süreler korunmasına yardımcı oluyor, malzeme stoku yapmaya olanak tanıyor. Tanklar hem malzeme maliyetini düşürüyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Bunları yaparken çevreyi korumayı ise ihmal etmiyor. Bazı bölgelerde malzemelerin hep aynı ısıda kalması gerekiyor. Tank izolasyonu bu gerekliliği en düşük maliyetle gerçekleştiriyor.

Sanayi Tank İzolasyonunun İşlevi

  • Tank izolasyonu sanayi bölgelerinde yüzde yüz koruma sunar. Soğuk ya da sıcak fark etmeksizin tankın içindeki tüm malzemeleri mevsimsel – coğrafik dış etkenlerden korur.
  • Sanayi bölgelerindeki kimyasal ve benzeri tehlikeli maddelerin belli ısıda muhafaza edilmesi şarttır. Sanayi tank izolasyonu, bu riskli maddelerin ideal ısıda depolanmasını sağlar, tam koruma sağlar.
  • Kusursuz enerji tasarrufu görevi üstlenir. Kullanım boyunca az enerji harcar, ısıyı ideal seviyede tutar.
  • Tank içerisindeki malzemeler olumsuz hava şartlarından etkilenmez. Tank, yüksek izolasyonu ile malzemelerin kalitesini kesintisiz korur.

İsomass, sanayi tank izolasyon sistemleri ile Türkiye genelinde en kaliteli ve en uygun izolasyon hizmetleri veriyor. Sanayi alanında ihtiyaç duyulan tank yalıtımı için özel proje geliştiren ekibimiz, sizi yepyeni daha tasarruflu bir sanayi yaşamına davet ediyor. Kapsamlı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Fiyat Teklifi Al