Hazır Bağlantı Parçaları

Hazır Bağlantı Parçaları

Bağlantı parçaları, ürünleri, malzemeleri ve sistemleri bir araya getiren, oldukça kullanışlı ve işlevli ürünlerdir. Hazır bağlantı parçaları ile çok çeşitli ürünleri ve sistemleri bir araya getirebilir ve montaj uygulamasını yapabilirsiniz. Çeşitli ebatlarda ve boyutlarda olabilen bağlantı parçaları farklı malzemeler ile aynı anda kullanılabilir.

Hazır bağlantı parçaları üretimi, satışı ve montajı yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen İsomass izolasyon & havalandırma firması, sizler için en iyi hizmeti verirken, en kaliteli ürünleri de sizler için sunmaya devam etmektedir.

Hazır Bağlantı Parçaları Çeşitleri Ve Özellikleri

Oldukça çeşitli olan hazır bağlantı parçaları, tee bağlantı parçası ve dirseklerine göre derecelik tiplerde olabilmektedir. Tee bağlantı parçaları genellikle boru kavşaklarında kullanılırken, 45o’lik ve 90o’lik tipler de bulunmaktadır. 45o’lik ve 90o’lik tiplerde kendi aralarında keskin köşeli ve dilimli tipler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Genel olarak her amaç için kullanılan bu bağlantı parçaları oldukça kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Bu parçalar özellikle yalıtım uygulamalarında kullanılmaktadır. Bu hazır bağlantı parçalarının ortak özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklere göz atacak olursak:

  • Firmamızdan temin ettiğiniz hazır bağlantı parçaları uv’ye karşı oldukça dirençli ürünlerdir.
  • Bu ürünler yüksek darbe mukavemetine sahip olup, oldukça dayanıklıdırlar.
  • Bu ürünlerin perçinlenme işlemi sırasında herhangi bir parçalanma durumu olmaz.
  • Firmamızdan temin etmiş olduğunuz bu ürünler kokusuz ve zararsız ürünlerdir.

Hazır Bağlantı Parçaları Fiyatları

Hazır bağlantı parçaları fiyatları, parçaların boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, boyutu oldukça büyük olan bir bağlantı parçasının fiyatı daha fazla olabilirken, boyutu oldukça küçük olan bir bağlantı parçasının fiyatı daha az olabilmektedir. Ekstra olarak, bağlantı parçalarının markaları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Örneğin, markası bilinen bir bağlantı parçası ile markası bilinmeyen bir bağlantı parçasının fiyatı birbirinden farklı olabilmektedir. Bu sebepten ötürü bağlantı parçalarının fiyatları hakkında müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Hazır bağlantı parçaları fiyatları hakkında daha net ve daha ayrıntılı bilgi alabilmek için ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al