PVC Kaplama

PVC Kaplama

Kaplama, daha çok tesisat alanında kullanılan, binaların ya da yapıların ısıtılması ve soğutulması sırasında kaybedilecek olan enerji miktarını en aza indirgeyerek enerji tasarrufu sağlamak amacıyla yapılan işlemlerdir. PVC, diğer ismi ile vinil, her ne kadar doğal bir madde gibi düşünülse de aslında öyle değildir. PVC denilen madde, sentetik yollarda elde edilmiş olan bir plastik türüdür. PVC Kaplama, genel olarak zeminlerde kullanılan, ısı ve yalıtımı sağlamayı amaçlayan bir kaplama türüdür. Bu kaplama türü dayanıklılığı ile göz önüne çıkmaktadır. Bu sebepten ötürü oldukça tercih edilmektedir. Kaplama ve tesisat işlemleri yapan pek çok yer arasında en çok tercih edilen İsomass İzolasyon & Havalandırma Şirketi sizler için en iyi ve en kaliteli ürünleri ve hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Kaliteli PVC Kaplama

PVC Kaplama daha çok binalarda ve yapılarda ısı yalıtımını sağlamak için kullanılmaktadır. Kaliteli PVC Kaplama, yapılan işçilik ve kullanılan malzemenin sağlamlığı ve dayanıklılığı ile belli olmaktadır. Şirketimiz tarafından yapılan kaplama ya da PVC kaplamanın hem sizin için hem de bina için sağladığı çeşitli avantajlar bulunmaktadır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Şirketimiz tarafından yapılan PVC kaplamalar oldukça kolay bir şekilde temizlenmektedir.
  • PVC kaplamalar oldukça uzun ömürlüdür.
  • Şirketimiz tarafından binalarınız için yapılan PVC kaplamalar yürürken ses çıkarmaz. Bu sayede gürültü seviyesi en aza indirgenir.
  • PVC kaplamalar, antistatik özelliğe sahiptirler. Bu sebepten ötürü elektrik kaynaklı herhangi bir çarpılma durumu yaşanmaz. Bu durum elektronik araçlarında ömrünü uzatmaktadır.
  • Şirketimiz tarafından sağlanan PVC kaplamalar geniş bir renk ve çeşit skalasına sahiptir.
  • Kaplama ya da PVC kaplamalarınız ile ilgili en ufak sıkıntınızda ekibimizle gönül rahatlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

PVC Kaplama Fiyatları

PVC Kaplama Fiyatları, kaplama yapılacak alana ve işçiliğe göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda, işlem sırasında kullanılan malzemelerin kalitesi ve markası da fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu nedenden ötürü, sizler için net ve sabit bir fiyat vermek doğru değildir. PVC Kaplama Fiyatları hakkında daha net ve ayrıntılı bilgi almak için şirketimizle iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al